Unde nu e cap e vai de picioare

20140923_125226

2 zile extrarodrinare pe o insula superba, pentru multi ar fi vacanta perfecta, unii chiar vin pentru luna de miere aici, eu doar sa vizitez si sa fac poze si sa le impartasesc cu voi, deoarece sunt in Indonezia, tara cu peste 18000 de insule si ar fi fost pacat sa vad doar una.

Revin la povestea mea, daca va uitati atenti la poza de sus, picioarele mele s-au odihnit intr-o apa limpede, curata, dar la un soare super arzotor, iar bolovanul de mine a uitat sa se dea cu crema pe ele, doar pe maini si corp ca acolo ii baza.

Asa ca ultimele 2 puncte turistice unde am fost in cea dea 2-a zi nu am mai putut sa le vad, deaorece picioarele mele erau distruse.

Plus 2 zile dupa ce m-am intors inca sunt rosii, se umfla, nu pot merge foarte mult, etc. Mama m-a asigurat ca imi trece pana ma marit.

Ce am invatat din asta ii ca daca nu am grija de mine, o sa aiba grija viata sa imi reaminteasca, poate arat ca un hamburger, deoarece de multe ori nu mi-a pasat ce am mancat si acum nu mi-a pasat ce as fi putut pati.

Acum am inceput sa ma gandesc din ce in ce mai serios la ce inseamna corpul meu, cat o sa mai duca si ce ar trebui sa fac ca sa traiesc macar pana la 80 de ani.

Anghel, o prietena buna din RO/ENG, a facut un manifest pentru fitness, apoi citind cartea lui Stephen Covey, “7 habits of highly effective people”,zice sa ai grija de sistemul tau intern, deaorece ala e motorul pentru succes si eficinenta, cred ca viata imi da seamne ca ar trebui sa am grija de mine din ce in ce mai mult.

“Gata cu excesele proaste, te-ai distrat destul Tzury”

Unele lectii le-am invatat cu durere si nervi, iar cel mai trist cu zile pierdute in pat din experienta din Indonezia 🙁

Aveti grija de voi, tot timpul in Indonezia cand plec de undeva lumea imi zice “Take care”, cred ca e un reflex bun, dar am invatat lectia asta pe propria piele.

Sa auzim de bine >:D<

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2018 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?