Ritmul vietii

tango_slider1

 

Pasiunea inseamna sa iti asumi ca poti fi dezamagit, dar si fericire, sa iti asumi momente de frustrare, toate combinate de sentimente, doar tu decizii in care din ele ramai, deoarece eu asa simt, ca pasiunea vine de undeva din interior, e o lumina care ne tine treji prin momentele grele in care vrem sa inchidem usa pentru totdeauna si sa refuzam inca o incercare.

Vorbesc de ritmul vietii si pasiune, deoarece muzica care o asculti zilnic aia e ceea ce traiesti, muzica vesela esti vesel, iti ridica moralul, niciodata nu am putut sa ascult o piesa spaniola si sa fiu suparat, imi schita un zambet pe fata, ma imaginam cu o partenera pe un ring de dans cu care sa impartasesc un moment de fericire.

Eu dansez tot timpul, dansez pe strada cand ma indrept spre un anumit loc, se uita lumea la mine ca la un nebun, dansez la servici cand stau pe scaun si dau din maini, dansez in suflet cand ritmul vietii e antrenant, dansez de mic, deoarece in casa mama ma invatat popularala, tata dansa cu mama la nunti, e poate o trasatura de familie, dar cel mai mult imi place sa simt si sa interpretez ritmul, sa ma joc pe el, deoarece am facut teatru si ma simt ca pe o scena, scena vietii mele.

Si acum tin minte un moment in care am dansat cu o domnisoara, pasionata de dans, ne-am inteles din priviri, amandoi eram pe aceelasi ritm si la final mi-a soptit timid la ureche “imi place cum dansezi” si apoi mi-a zambit si a plecat, nu am mai vazuto de atunci, muzica e un limbaj international, iar asta ne uneste pe toti.

De o luna dansez Tango si imi place, imi place la nebunie, deoarece acolo am gasit oameni pasionati, i-am gasit pe Iulia si Cristi, profesorii de la Atelierul de Tango, care mi-au aratat unde as putea ajunge daca pun pasiune, apoi mi-au arata cum, printr-un mod jucaus si frumos, parca explicau unui copil.

Pentru mine Tango inseamna disciplina, deoarece am ocazia sa imi dresez corpul pentru a face miscarile corect, sa anticipez, deoarece barbatul e liderul si el trebuie sa isi imagineze unde vrea sa ajunga, ma educa sa stiu ce vreau, deoarece daca nu am intentie partenera nu stie incotro sa o apuce, inseamna relaxare, deoarece ma pot deconecta de provocarile cotidiene, aici am alte provocari.

Mai presus Tango inseamna pasiune, pasiune pentru a comunica doar prin atingeri, prin intentii. Revin cu ce am inceput, pasiune inseamna viata si ma face sa ma simt viu, ma face sa ma simt ca pot face lucruri din nimic, incepi prin a merge ca in secunde sa ajungi sa simti ca plutesti si partenera te urmeaza.

M-am molipsit de pasiune de la Iulia si Cristi, iar ce vreau eu e sa va invit si pe voi sa va molipsiti, sa dai puntina pasiunii vietii voastre, deoarece de pe 3 martie ei fac o grupa de incepatori si ar fi pacat ca in viata voastra sa nu puneti putin ritm argentinian, putina pasiune.

2 Comments
 1. Fleurice 3 years ago

  Bravo Tzury!
  Mi-ai facut dimineata mai frumoasa 😀

  • Author
   Tzury 3 years ago

   Ma bucur ca am putut sa fac asta 😀

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2018 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?